fbpx
Featured

EOR AlphaZyme D-400PB/D-409PB selgitus

AlphaZyme D400PB High Temperature on mikroemulsioon/nanoosakeste toode, mis on loodud ja koostatud koos kaaslahustite ja pindaktiivsete ainetega, et tõhustada polümeeride vedelike eemaldamist ja parandada vee üleujutusi, vähendades pindpinevust, lagundades PHPA ja muutes tootva kivimi õlimärjalt vesimärjaks. Sellel tootel on ka õlisisaldust suurendav ensüüm, mis on ehitatud kivisse imbunud õli vabastamiseks (nagu AlphaZyme D-300).

AlphaZyme D400 PB High Temperature tagab nii karbonaadi kui ka liivakivi reservuaarides suurepärased vee niisutamise omadused. Tulemuseks on tõhusam stimulatsioon koos jääkniisutamisega, mis suurendab nafta- või gaasipuurauku jõudlust ja eluiga ning pikaealisust.

Video – kuidas AlphaZyme D-400PB töötab

 

AlphaZyme D400 PB (Polymer Breaker) High Temperature on toode, mis on välja töötatud polümeeride kahjustuste purustamiseks moodustistes. Seda kahjustust võivad põhjustada polümeeri varasemad veeuputustööd ja ka polümeeri põhjustatud pragude kahjustused. AlphaZyme D400 PB (polümeeri purustaja) on spetsiaalne nanopindaktiivne aine, millele on lisatud nanoosakesi. See toode on efektiivne kõigil API tasemetel.

AlphaZyme D409 PB on efektiivne API gravitatsiooniväärtuste puhul vahemikus 9 kuni 24, samas kui AlphaZyme D400 PB on efektiivne API gravitatsiooni väärtuste korral, mis on üle 24.

 

ALPHAZYME D-400PB/D-409PB BROCHURE

 

Complus Systems

2006. aastal asutatud erakaubandus- ja tootmisettevõte Complus Systems Group, mille peakorterid asuvad Tallinnas (Eestis), Milanos (Itaalia) ja Põhja-Ameerikas (Texas, USA), keskendub peamiselt kaheksale äridivisjonile: nafta- ja gaasitoodete kauplemine. samuti energiasäästutooted, naftakeemiatooted (HDPE, LDPE ja PP), keemiatoodete tootmine ja müük (EOR tooted täiustatud nafta taaskasutamiseks ning süsivesinikega saastunud vee ja pinnase bioremediatsiooni tooted), tehnoloogilised uuendused, naftatööstuse seadmed ning gaasi-, reoveepuhastus- ja äriteenused.