fbpx
Featured

EOR AlphaZyme Lift WB-115 Explained

Parafiini sadestumise probleem on naftatööstuses pikaajaline probleem. Toorõlid sisaldavad sageli parafiine, mis sadestuvad ja kleepuvad vooderdise, torude, imivarraste ja pinnaseadmete külge, kuna tootva voolu temperatuur langeb tavapärase voolamise, gaasi tõstmise või pumpamise käigus. Rasked parafiini ladestused on ebasoovitavad, kuna need vähendavad voolukanalite tegelikku suurust ja piiravad kaevust tootmiskiirust. Tõsise parafiini sadestumise korral tuleb sadestised eemaldada mehaaniliste, termiliste või muude vahenditega, mille tulemuseks on kulukas seisakuaeg ja suuremad tegevuskulud.

 

Probleemsed parafiinid on tavalised süsivesinikud, mis on vahemikus ligikaudu C(18)H(38) kuni C(38)H(78), mis on segatud väikese koguse hargnenud ahelaga parafiinide, monotsükliliste parafiinide, polütsükliliste parafiinide ja aromaatsete ainetega. Toorõlides leiduvate parafiinide sisaldus varieerub vähem kui 1 protsendist rohkem kui 30 protsendini.

 

Complus Trading North America LLC pakub mitmeid nanotooteid, mis aitavad suurendada ja säilitada head tootmist parafiini kogunemisauguga võitlemiseks.

AlphaLift WB-115 aitab eemaldada parafiini torudest, pumbast ja sõeladest, võimaldades õlil parafiini kogunemise tõttu piiramatult voolata. Meie spetsiaalsed osakesed püsivad torustikus seni, kuni seda pidevalt pumbatakse. See aitab hoida tootmisnäitajaid kõrgeimal tasemel.

Meie AlphaLift WB-115. See on veepõhine nano, mille pindaktiivset ainet kasutatakse ainult naftatorustike, aga ka nafta-, vee- ja gaasitorustike jaoks mõeldud aukudes ja torujuhtmetes. Töötlemiskiirused on tavaliselt 250 kuni 500 ppm. Toote külmumiskaitseks võib lisada metanooli.

Seda toodet saab selle füüsikaliste omaduste tõttu kasutada torujuhtme hõõrdumise vähendajana.

Saadaval kastides ja trumlites.

ALPHAZYME ALPHALIFT WB-115 BROCHURE

Complus Systems

2006. aastal asutatud erakaubandus- ja tootmisettevõte Complus Systems Group, mille peakorterid asuvad Tallinnas (Eestis), Milanos (Itaalia) ja Põhja-Ameerikas (Texas, USA), keskendub peamiselt kaheksale äridivisjonile: nafta- ja gaasitoodete kauplemine. samuti energiasäästutooted, naftakeemiatooted (HDPE, LDPE ja PP), keemiatoodete tootmine ja müük (EOR tooted täiustatud nafta taaskasutamiseks ning süsivesinikega saastunud vee ja pinnase bioremediatsiooni tooted), tehnoloogilised uuendused, naftatööstuse seadmed ning gaasi-, reoveepuhastus- ja äriteenused.