fbpx
Featured

EOR AlphaZyme D-300 selgitus

AlphaZyme® on mikrobioloogia tehnoloogia edasiarendus, mille eesmärk on parandada õli taaskasutamist. Toode on konstrueeritud patenteeritud DNA ülekandeprotsessi kaudu, mis hõlmab kõrge valgusisaldusega toitainelahuse immutamist õli seeditavate mikroobide selektiivse DNA-ga. Selle protsessi tulemuseks on inertne ja vees lahustuv valgu DNA-molekul, elutu bioloogiline ensüüm, mis on spetsiaalselt loodud toimima õli vabastava katalüsaatorina, mis on võimeline tekitama miljoneid reaktsioone sekundis.

Katalüsaatori ensümaatiline funktsioon on rangelt piiratud selle vastasmõjuga süsivesinikega. Tõelise katalüsaatorina on AlphaZyme® võimeline täitma oma funktsiooni korduvalt mittetarbitava ainena, ilma et selle tõhusus aja jooksul väheneks. Mehhanism hõlmab kolme komponenti: H+, OH- ja "aktiivsait", mis esindab patenteeritud DNA komponenti. H+ ja OH- komponendid moodustavad polaarse osa ja aktiivne sait mitteioonse osa. Kokkupuutel süsivesinikuga võimaldab mitteioonne osa ensüümil süsivesinikku tungida, kusjuures polaarsed H+ ja OH- komponendid vabastavad mikroskoopilisi õlipiisku.

Selle ainulaadse käitumise tulemuseks on õli puhas vabanemine pindadevahelise pinge leevendamise, kontaktnurga parandamise ja kapillaaride rõhkude leevendamise kaudu. See protsess on aja jooksul pidev ega tekita mingeid kõrvalsaadusi. Süsivesinike liikuvus paraneb ilma süsivesinike ahelat mõjutamata või viskoossust muutmata. AlphaZyme’i ensümaatilise katalüsaatori funktsioon on võimeline tagama tootmismõjusid, mida on põllul mõõdetud kauem kui 12 kuud pärast ühekordset töötlemist.

Video – kuidas AlphaZyme D-300 töötab

 

Kui AlphaZyme jõuab õli/liiva seguni, eraldub õli koheselt aluspinnalt. Gravitatsioon teeb siis oma töö; puhas õli eraldub ja hõljub pinnale, samal ajal kui sete jääb pinnale.

 

ALPHAZYME D-300 BROCHURE

 

 

Complus Systems

2006. aastal asutatud erakaubandus- ja tootmisettevõte Complus Systems Group, mille peakorterid asuvad Tallinnas (Eestis), Milanos (Itaalia) ja Põhja-Ameerikas (Texas, USA), keskendub peamiselt kaheksale äridivisjonile: nafta- ja gaasitoodete kauplemine. samuti energiasäästutooted, naftakeemiatooted (HDPE, LDPE ja PP), keemiatoodete tootmine ja müük (EOR tooted täiustatud nafta taaskasutamiseks ning süsivesinikega saastunud vee ja pinnase bioremediatsiooni tooted), tehnoloogilised uuendused, naftatööstuse seadmed ning gaasi-, reoveepuhastus- ja äriteenused.